Zoeken in de omgeving van...

Ervaringen met Local Plaza

zaterdag 10 oktober 2020

Hoe ervaart de ondernemer Local Plaza

Een sprekend voorbeeld is de klant van het eerste uur, het Vrieshuis uit Vriezenveen. Ze hebben een eigen slagerij waar ze het vlees snijden, worst maken etc  en vervolgens direct invriezen. Inmiddels hebben ze twee mooie (vries)winkels maar binnenkort komt er ook een afhaal lokatie in Almelo, waar alleen met Local Plaza besteld kan worden!

kies ook voor afhalen of bezorgen van de bestellingen!

Ze gebruiken inmiddels een jaar Local Plaza en zijn zeer tevreden. Het platform wordt ervaren als een gebruiksvriendelijk systeem waar de klanten eenvoudig kunnen bestellen. Dit is voor de bestellingen met de feestdagen, maar ook met de normale wekelijkse vleesboodschappen of voor de BBQ/Gourmet. (Deze producten kunnen ook vers geleverd worden!)

Met de overzichten uit het systeem hebben ze duidelijk inzicht in de klaar te maken bestellingen en producten (hoeveel biefstukken, speklappen etc..)

Zoals gezegd gaan ze binnenkort met Local Plaza voor Almelo een virtuele winkel openen, waar dus alleen een pickup-punt komt. Omdat ze met afgewogen producten werken en dus vooraf de prijs niet exact bekend is, krijgt de klant een betaalverzoek zodra de bestelling is klaargemaakt. 

Enkele voordelen:

  • duidelijke overzichten met paklijst
  • werken met af te wegen producten is mogelijk
  • eenvoudig systeem in gebruik
  • geen investering in en onderhoud van de eigen webshop
  • samenwerking met overige lokale ondernemers

En voor de klant:

  • klant kan lokaal de aanbieders snel vinden
  • maar 1 account nodig voor alle deelnemende winkels
  • snel plaatsen van bestelling mogelijk; weinig handelingen

Wat ze met name als voordeel ervaren is dat er eenvoudig inzicht in de bestellingen is, dus bijvoorbeeld hoeveel schnitzels er besteld zijn voor een bepaalde dag, er mooie paklijsten uitkomen welke direct als herkenning van de bestelling te gebruiken zijn, en de bestellingen snel uitgeleverd kunnen worden aan de klant, dus een kort contact-moment wat momenteel ook door klanten als prettig wordt ervaren.

Ook geïnteresseerd?

Neem contact op! Stuur een email aan info@localplaza.nl!


Of kijk op de pagina info/hoe-word-ik-partner/

2024 © Local Plaza — Alle rechten voorbehouden.