Zoeken in de omgeving van...

Hoe werkt het

Local Plaza werkt heel eenvoudig; met één account bestel je bij al je favoriete lokale leveranciers! Ook voor je (zakelijke) lunch broodjes!

Op de website geef je op waar je wilt zoeken naar deelnemende leveranciers/winkels. Dit kan een specifiek adres of een plaats zijn.

Op basis van dit gegeven worden de partners van Local Plaza getoond in je omgeving.

hoe werkt localplaza

In de resultatenlijst zie je waar de deelnemende partner is gevestigd, hoe ver de afstand tot je adres is, welke producten deze partner levert en welke formulieren er op dit moment actief zijn!

Na het selecteren van het gewenste formulier kun je op de overzichtelijke pagina invullen welke en producten je wenst en hoeveel je wilt hebben. Je geeft aan op welk moment je de bestelling wilt ophalen (wellicht kan er ook bezorgd worden) en betaalt voor je bestelling.

Voor je bestelling is een account met je adres informatie verplicht, zodat onze partner je kan bereiken wanneer er iets niet leverbaar is of er om andere reden contact gewenst is. Met dit account kun je bij alle deelnemende partners van Local Plaza bestellen.

hoe werkt localplaza

Dus maar één account voor al je aankopen bij je favoriete winkels!

In je mailbox ontvang je een bevestiging en je leverancier gaat voor je aan de slag, zodat je op het aangegeven moment je bestelling kan ophalen.

 

2024 © Local Plaza — Alle rechten voorbehouden.