Zoeken in de omgeving van...

Nieuws

Ga ook online verkopen

zondag 16 juli 2023

📢 Doe mee met LocalPlaza.nl en vergroot je zakelijke succes! 🛍️   Wil je jouw business laten groeien en een breder publiek bereiken? Sluit je dan nu aan bij LocalPlaza.nl, hét platform voor lokale producten en diensten!   💼 Groei je klantenbestand. 🚀 Eenvoudig en gebruiksvriendelijk. 🤝 Bouw aan een sterke lokale .... (lees meer)

Regel nog snel je (verkoop)account bij LocalPlaza!

vrijdag 18 november 2022

Nog deze decembermaand online met je verkopen. Het is mogelijk! Doe snel een bericht en je bent nog in december klaar voor de online bestellingen.  Eenvoudige pakbonnen en facturen zodat je eenvoudig de juiste bestelling voor je klanten kunt selecteren! Kijk op "de voordelen" voor hoe het een en ander werkt! Tot binnenkort!

Bestel voor uw BBQ bij uw slager

donderdag 19 mei 2022

Of het nu is voor jezelf, je gezin, je bedrijf of vereniging. Bestel voor de BBQ bij je lokale slager! Aan het eind van het seizoen, of het nu de voetbal is, of de korfbal, het is altijd een gezellige afsluiting met een BBQ. Bestel eenvoudig je benodigheden via je lokale leverancier! Vul je lokatie in en vind je lokale leverancier. Check het zelf .... (lees meer)

Sinterklaas is gearriveerd in Nederland

donderdag 18 november 2021

Met de aankomst van Sinterklaas in Nederland afgelopen zaterdag zijn de winterse feestdagen weer in aantocht. Dagen waarop we samen binnen zitten en het gezellig maken met sfeer én lekkere dingen. Nu de corona besmettingen weer oplopen wordt het weer moeilijker om buiten de deur de inkopen te doen. Maar online bestellen blijft natuurlijk mogelijk .... (lees meer)

Black Friday of andere kortingen

vrijdag 13 november 2020

Met het winterseizoen in aantocht, kunnen onze partners op Local Plaza je nu verrassen met kortingen! Het kan zijn dat de prijs tijdelijk is aangepast voor producten, wat je dan terugziet op de bestellijst met een icoontje bij de artikelen. Maar het is ook mogelijjk dat je korting krijgt op je hele winkelmandje. Vanaf bijvoorbeeld een bepaald aantal .... (lees meer)

Af te wegen geen probleem

woensdag 28 oktober 2020

De gewichten zijn nog niet bekend? Geen probleem! Wanneer er gewerkt wordt met producten welke nog gesneden moeten worden, denk hierbij bijvoorbeeld aan kaas, vlees, nootjes etc..., dan denk je misschien dat het een probleem is om dit online te bestellen. Local Plaza heeft hiervoor echter een slimme oplossing; je ziet als consument de prijs vaneen .... (lees meer)

Ervaringen met Local Plaza

zaterdag 10 oktober 2020

Hoe ervaart de ondernemer Local Plaza Een sprekend voorbeeld is de klant van het eerste uur, het Vrieshuis uit Vriezenveen. Ze hebben een eigen slagerij waar ze het vlees snijden, worst maken etc  en vervolgens direct invriezen. Inmiddels hebben ze twee mooie (vries)winkels maar binnenkort komt er ook een afhaal lokatie in Almelo, waar alleenmet .... (lees meer)

Corona te lijf!

dinsdag 17 maart 2020

Local Plaza als instrument In deze tijd van de Corona bestrijding, is het prettig wanneer online kunt bestellen en betalen, en je bestelling kunt ophalen of laten bezorgen! Zo gaan we met zijn allen dit virus (en deze crisis) te lijf! De ondernemer kan instellen binnen welke straal hij/zij wil bezorgen. De afstand wordt bepaald op basis van jeeigen .... (lees meer)

Keurmerken en Labels

zaterdag 07 maart 2020

Weer meer bestelgemak  Het is nu mogelijk dat producten van een keurmerk of label zijn voorzien! Hiermee wordt het eenvoudiger om bijvoorbeeld streek producten te vinden wanneer je daarin geïnteresseerd bent. Je vindt de informatie terug in de lijst met formulieren, zodat je weet op welk bestelformulier een product voorkomt welke een keurmerk .... (lees meer)

Dagelijkse bestellingen

donderdag 09 januari 2020

Wekelijkse (of dagelijkse) bestelformulieren nu ook mogelijk! Dus ook voor het bestellen van lunchbroodjes, reguliere bestellingen bij uw bakker, slager etc.. Bij de bestellingen geef je de gewenste afhaal datum aan. Verder werkt het eenvoudig en overzichtelijk. Wil je meer weten hierover? Neem contact op!  

Prettige jaarwisseling

zaterdag 28 december 2019

Eenvoudig je bestellingen doen bij je lokale favoriete winkels. Allen eenvoudig te vinden via een website. Hoe mooi is dat!  Local Plaza ondersteunt de lokale ondernemers met deze mooie en eenvoudige tool. 2019 is/was het jaar van de start samen met enkele ondernemers. In 2020 bouwen we verder aan het platform, waarbij we samen met de aangesloten .... (lees meer)

Weggeefactie Het Vrieshuis!

zaterdag 14 december 2019

Vanaf heden is het ook mogelijk om via het Local Plaza bij Het Vrieshuis jouw bestelformulier in te vullen. Om te vieren dat zij zijn aangesloten bij Local Plaza geven wij een Luxe Gourmetschotel voor 4 personen van Het Vrieshuis weg!   Wat moet je doen? LIKE en DEEL onze facebook pagina en laat in de reactie weten met wie jij lekker zou willen .... (lees meer)

Winactie Renata!

donderdag 12 december 2019

Vanaf heden is het ook mogelijk om via het Local Plaza bij Renata Delicatessen & Zo jouw bestelformulier in te vullen. Om te vieren dat zij zijn aangesloten bij Local Plaza geven wij een high tea voor 2 personen bij Renata weg! Wat moet je doen? LIKE en DEEL onze facebook pagina en laat in de reacties van het desbetreffende bericht weten met .... (lees meer)

Nijverdal en Vriezenveen starten met Local Plaza

vrijdag 01 november 2019

Ondernemers in Nijverdal en Vriezenveen starten De ondernemers in Nijverdal en Vriezenveen starten met het gebruik van localplaza.nl voor het eenvoudig laten gebruiken van online formulieren door hun klanten.   Sluit ook aan bij het platform en krijg meer klanten!

Early Bird actie

vrijdag 01 november 2019

Kan je snel beslissen en wil je als eerste van de lokale ondernemers als partner op het platform staan? Maak dan gebruik van onze Early Bird aanbieding. Je ontvangt dan het eerste jaar 50% korting op het abonnement! Dus voor slechts 25 euro sta je een jaar als partner op Local Plaza en lift je mee op de promotie Local Plaza en al de deelnemende partners .... (lees meer)

2024 © Local Plaza — Alle rechten voorbehouden.