Zoeken in de omgeving van...

Wat zijn mijn voordelen?

Local Plaza heeft voor ondernemers diverse voordelen.

Partner van Local Plaza

De voordelen voor jouw als ondernemer

Kostenbesparend

Kostenbesparing kan plaatsvinden op verschillende vlakken, naast de besparing welke plaats vindt door een besparing op tijd/arbeid.

Directe kostenbesparing is er door het feit dat er geen webshop ingericht hoeft te worden. Via Local Plaza ben je eenvoudig en goedkoop online en ontvang je promotieflyers voor je webformulier! Wij zorgen voor een goede vindbaarheid van de website.

Een verdere besparing vindt plaats doordat je elk moment precies weet hoeveel producten voor de bestellingen gemaakt moeten worden. En Doordat de formulieren digitaal worden ingevuld is het laten drukken van bestelformulieren overbodig.

Groter online bereik

Doordat Local Plaza het platform is waar consumenten hun zoektocht beginnen wordt ook jouw winkel en bestelformulier gevonden. Daarnaast worden consumenten nadat ze een bestelling hebben geplaatst ook attent gemaakt op bestellijsten van lokale partners in andere branches. En wij zorgen voor reclame via diverse netwerken en media zodat je bereik hier automatisch op meelift. Je begrijpt dat je online bereik hiermee groter wordt...

Bestellingen vooraf betaald

Wanneer je voor vooruitbetaling kiest, en het is de meest logische keus, dan zijn alle bestellingen bij je vooraf reeds betaald. Daarmee hoef je al je bestellingen niet voor te financieren en verbetert dus je cash positie.

 

Partnerdashboard van Local Plaza

Overzicht van totale aantallen

Je kunt na sluiting van de deadline eenvoudig de overzichten opvragen, bekijken en afdrukken. Naast de individuele bestellingen kun je snel totalen van bestelde aantallen opvragen zodat je snel inzicht voor je productie hebt.

Daarnaast kun je van de bestellingen mooie prints maken welke bij de aflevering gebruikt kunnen worden doordat ze een duidelijke herkenning van de bestelling bevatten en het zoeken dus eenvoudig is. Ook kun je een persoonlijke boodschap hierop toevoegen, zoals “vrolijke feestdagen”.

 

Pakbon voor bestelling van Local PlazaKlik voor vergroting

Tijdsbesparend

Tijdsbesparing is op vele vlakken mogelijk; in de administratie door de overzichten en overzichtelijkheid en het ontbreken van lees en schrijffouten op de oude papieren formulieren. Door de snelle vindbaarheid van klaargezette bestellingen door het duidelijke label aan de bestellingen. Verder kan veel tijd bespaard worden in het uitleveren; de klanten kunnen in een aparte rij hun bestellingen ophalen en vertrekken zonder de kassa verder te belasten. Zeker voor feestdagen als voor kerst uitermate prettig, ook voor je klanten.

Aanmelding en online in 15 minuten

Je bestelformulier kan in 15 minuten online staan. Geen gedoe met lange aanmeldprocedures. Je naam en kvk gegevens, en bankgegevens zijn voldoende. Je levert je artikelen aan in een eenvoudige Excel sheet en je staat online. Natuurlijk controleren we wel identiteit en of je bankrekeningnummer bij jouw onderneming hoort. We willen immers geen schimmige praktijken...

De voordelen voor je klanten

Klanttevredenheid

Uw klanten kunnen in een eenvoudig formulier hun bestelling invoeren, in de verschillende (winkel)formulieren. Geen gedoe met winkelmandjes, eindeloze betaalprocedures en telkens aanmaken van een nieuw account.

Geen wachtrijen voor de kassa

Eenvoudig de bestelling ophalen en geen gedoe met betalingen en wachten in de rij....

Overal in te vullen

Iedereen is overal online.... Dus op elk moment en overal is de bestelling in te vullen!

Wordt ook onderdeel van het netwerk; meldt je aan en plaats een formulier online! 

Kijk op hoe word ik partner

en meldt je aan!

2024 © Local Plaza — Alle rechten voorbehouden.