Zoeken in de omgeving van...

Missie

Onze missie is op te splitsen in een missie voor onze partners (de aanbieders producten op de bestelformulieren) en de consument die zijn producten aan kan schaffen via het platform.

Voor partners

Voor onze partners willen we hét centrale platform van Nederland vormen, waar op een eenvoudige wijze de ondernemers bestellijsten online kan plaatsen. Met overzichten in de te produceren aantallen zodat effiecient gewerkt kan worden. We willen helpen om het online bereik van de partners te vergroten door het meeliften op reclame en bekendheid van het platform. Hierdoor krijgen de ondernemers mogelijkheden om extra lokale bekendheid en omzet te genereren, wat we extra stimuleren o.a. doen door het laten afhalen van de bestelde producten. Hiermee willen we helpen meer leven in het winkelcentrum te creeeren, en bovendien geeft dit de ondernemer de kans zijn klant te bedienen met extra informatie, en extra producten.

Voor consumenten

Voor consumenten willen we het beste en meeste complete platform bieden met de bestelformulieren van hun lokale ondernemers, om deze op elke gewenste locatie en moment digitaal in te kunnen voeren. Een platform waar het eenvoudig en prettig is om een bestelling te plaatsen, waar met één account bij diverse ondernemers besteld kan worden.

2024 © Local Plaza — Alle rechten voorbehouden.